Ajut-o pe Maria Scorodinschi să cumpere o locuință pentru copiii săi

Astăzi am un singur vis, să asigur copiilor mei o casă!

Mă numesc Maria și sunt mama a trei copii - acesta este singurul lucru frumos care s-a întîmplat în viața mea. Sunt o supraviețuitoare a violenței în familie, abuzului sexual și am un vis – să le ofer copiilor mei o locuință sigură.
Am fost crescută într-o familie în care mama mergea la culcare bătută de tatăl meu. Mă batea pe mine și pe cei șase frați ai mei. O nenorocire nu vine niciodată singură. Am fost nevoită să-mi leg viața cu o persoană care o cunoșteam prea puțin. Apoi m-am căsătorit cu un alt bărbat care la fel era violent și cu mine și cu copiii mei. După mulți ani de coșmar, bătăi și umilințe am reușit să rup cercul vicios care m-a ținut captivă jumătate de viață.
Mi-am dat seama cît timp am pierdut și cît de mult au suferit copiii mei și am decis prin exemplul meu să ajut alte femei. Împreună cu alte supraviețuitoare ale violenței, merg în localități, mă întîlnesc cu femeile, le vorbesc despre violența în familie, despre drepturile lor și prin exemplul meu le inspir să înceapă o viață fără violență. Multe dintre acestea mă cunoșteau de când eram căsătorită, știau că am fost abuzată de fostul meu soț. După ce au auzit povestea mea, au avut încredere în mine, mi-au povestit istoriile lor și s-au adresat la poliție sau organizațiilor de suport. Pentru curaj și implicare, am fost inclusă în lista BBC 100 cele mai inspiraționale femei din lume. Eu voi continua să încurajez femeile să rupă cercul violenței și sper că tot mai multe și mai multe femei vor alege o viață fără violență!

Astăzi am un singur vis, să asigur copiilor mei o casă. Deși zilnic depun efort pentru realizarea acestuia, nu reușesc de una singură. Ajută-mă să ofer această fericire micuților mei. Eu, însă, în continuare am să inspir alte femei!

SUMA DE COLECTARE: 10.000 euro
Perioda:decembrie 2017 - februarie 2018
Adaugă comentariu

alta varianta