Fundația OAK

Fundația OAK, finanțatorii Coaliției Naționale ”Viața fără violență în familie!”, este un grup de organizații caritabile și filantropice, stabilite în mai multe țări. Fundația Oak oferă resurse financiare - în primul rând, pentru asociațiile non-profit - pentru a aborda problemele de interes social și de mediu la nivel mondial, în special, cele care au un impact major asupra vieții persoanelor defavorizate. Mai multe despre finanțatorii noștri găsiți pe site-ul oficial al OAK Foundation, http://oakfnd.org/.


Guvernul Suediei

 

Cooperarea dintre Suedia si Republica Moldova a început în anul 1996.  Astăzi, Suedia se numără printre principalii donatori ai Republicii Moldova, cu proiecte în cele mai diverse domenii socio-economice. Guvernul Suediei sprijină Coaliția Națională ”Viața fără Violență în familie”, prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională  (Sida) din anul 2014.

Guvernul Suediei susține constant Coaliția Națională în activitățile de promovare a  amendamentelor legislative și de sensibilizare a societății cu privire la fenomenulul violenței în cadrul evenimentelor și campaniilor tematice organizate de Coaliția Națională. Începând cu anul 2016, Guvernul Suediei co-finanțează mai multe activități din Planul Strategic al Coaliției, care necesită expertiză externă.
Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova

Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, partenerii Coaliției Naționale ”Viața Fără Violență în Familie!”, explică și susține poziția Guvernului S.U.A. prin diverse relații bilaterale și multelaterale în domeniul politicii, economiei, societății și știintei, inclusiv, prin conducerea unui vast program de asistență, menit să promoveze democrația Republicii Moldova. Mai multe despre partenerii noștri aflați pe https://moldova.usembassy.gov/