Materiale utile, Programul Avansat din Suedia, iunie 2018

1. Advocacy and Communication
2. Chain of Justice - Rule of Law
3. Cooperation and Coordination
4. Gender Based Violence
5. International Framework
6. Masculinity and Gender Based Violence
  • https://goo.gl/c78ytu
7. Sexual Violence
8. Online Violence
  • Me too Sweden_Emmy Liliehorn ----------------------------------------------------https://goo.gl/HRhFvH
  • Presentation Institute for Law and Internet_Ängla Eklund_14 June 2018 - --------------https://goo.gl/RvFcW
9. Other issues
10. Project and change management
11. Sexual and Reproductive Health and Rights



  1. Suntem bucuroși să aflăm despre Coaliția Națională, o rețea formată din 27 de organizații non-guvernamentale și instituții publice, dedicată promovării drepturilor femeilor și copiilor, care sunt victime ale violenței în familie. Cu misiunea sa clară de a reduce violența în familie și societate, Coaliția Națională este un partener valoros în lupta pentru drepturile și siguranța acestor categorii vulnerabile.

    Această mișcare esențială pentru drepturile femeilor din Republica Moldova pune accentul pe schimbarea atitudinilor și stereotipurilor care perpetuează violența. Prin implicarea activă în schimbarea politicilor și legislației, Coaliția Națională contribuie la crearea unei societăți în care femeile și copiii pot trăi liberi și autonomi, fără a fi supuși violenței.

    Primaria-Soldanesti.md apreciază și sprijină eforturile Coaliției Naționale, recunoscând importanța condamnării agresiunii și asigurarea pedepsirii agresorilor. Este un pas semnificativ în direcția construirii unei comunități care promovează siguranța, egalitatea și respectul reciproc. Suntem alături de Coaliția Națională pentru Viață fără Violență și suntem mândri că avem o astfel de organizație activă în țara noastră.

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta