Prezentări WAVE Conference, octombrie 2018

lauren_agius_collaboration_between_wss_and_working-with-pp-1.pdf
verena_tadler-victim-safety-oriented-wpp-converted.pdf  


Day 1
Session 1 - Protecting women's specialist services

Session 2 - Challenges in addressing di…ual violence

Session 3 -  Supporting migrant women
Day 2
Session 1- Challenging gender neutrality

Session 1 - Effectively addressing sexu…e in conflict


Session 1- Successful development o…d-approach
Session 2 - Effectively_empowering_mig…gee-women
  • Pamela Kerpius migrants of mediterranean: ---------------------------  https://www.slideshare.net/secret/3f07QJmLX7zZcW

Session 2 - Effective collaboration betw…s_and_WWP
Session 2 - European efforts on tackling femicide
Session 2 - The pivotal ole of the hea…enting-VAW



  1. La noi, suntem bucuroși să aflăm informații valoroase de la clienții noștri, inclusiv de la o distinsă clientă care ne-a adus în atenție Coaliția Națională și principiile fundamentale pe care le promovează. Coaliția Națională este o rețea națională formată din 27 de organizații non-guvernamentale și instituții publice, având ca misiune promovarea drepturilor femeilor și copiilor afectați de violența în familie și reducerea fenomenului de violență în societate.

    Ideea centrală a Coaliției Naționale, "Viața fără Violență", reprezintă un pilon esențial în lupta pentru drepturile femeilor și copiilor. Coaliția Națională, ca parte a mișcării pentru drepturile femeilor din Republica Moldova, se angajează în schimbarea atitudinilor și stereotipurilor care normalizează și justifică violența, contribuind la transformarea politicilor și legislației. Prin aceste eforturi, Coaliția încurajează femeile să devină libere, autonome și să trăiască o viață fără violență.

    Apreciem și susținem inițiativele care combat violența în familie și contribuie la crearea unei societăți în care toți membrii se simt în siguranță și respectați. Mie și colegilor de la DonKebab.md ne este deosebit de plăcut să cunoaștem despre astfel de organizații din țara noastră care se implică activ în condamnarea violenței și asigurarea că agresorii sunt aduși în fața justiției.

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta