24sep2022

Cea de-a III-a ediție de FemCamp

"..𝑀𝑎̆ 𝑠𝑖𝑚𝑡 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑏𝑖𝑛𝑒, 𝑎𝑚 𝑜 𝑠𝑒𝑛𝑧𝑎𝑡̦𝑖𝑒 𝑐𝑎̆ 𝑛𝑢 𝑎𝑢 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑡𝑟𝑒𝑖 𝑧𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑎𝑟 𝑡𝑟𝑒𝑖 𝑙𝑢𝑛𝑖, 𝑎𝑚 𝑎𝑡𝑖̂𝑡𝑎 𝑒𝑛𝑒𝑟𝑔𝑖𝑒 𝑠̦𝑖 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑎 𝑓𝑎𝑐𝑒 𝑐𝑖̂𝑡 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢𝑟𝑖....𝐴𝑚 𝑠̦𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑏𝑎̆𝑟𝑖, 𝑑𝑎𝑟 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑚𝑖𝑛𝑒, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑜𝑟𝑝𝑢𝑙 𝑚𝑒𝑢, 𝑚𝑎̆ 𝑠𝑖𝑚𝑡 𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑓𝑒𝑟𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎̆ 𝑐𝑎̆ 𝑎𝑚 𝑟𝑒𝑢𝑠̦𝑖𝑡 𝑠𝑎̆ 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝 𝑙𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝐹𝑎𝑚𝐶𝑎𝑚𝑝... " cu aceste emoții și vibrațiile începem noi să pregătim orice ediție de FemCamp. Ne bucurăm nespus de mult să auzim cît de bine se simt participantele noastre și ne dorim cît mai mult timp să putem oferi acest spațiu pentru cît mai multe femei.

În perioada 21-23 septembrie curent s-a desfășurat cea de-a III-a ediție a FemCamp-ului nostru. Fiecare ediție este specială în felul său, pentru că de fiecare dată reușim să adunăm femei minunate, care reușesc să creeze relații frumoase. În urma acestor trei ediții putem afirmă că pe lîngă toate beneficiile avem și o frumoasă rețea a femeilor din Republica Moldova și celor din Ucraina.

 

Această ediție a fost facilitat de către prietenele noastre am putea deja spune, Imke Hansen, cu o experiență de peste 20 de ani în terapia pe timp de criză, implicarea societății civile și a activiștilor în medii de conflict și violente și Michelle Girard expertă în traume și integrarea diferitor abordări psihosociale pentru a sprijini comunitățile să întrerupă ciclurile de violență și să creeze o transformare socială durabilă.

 

În orice activitate pe care o realizăm, formală sau neformală, noi dorim și încercăm de fiecare dată să cream un spațiu pentru toate femeile noastre, inclusiv pentru mamele cu copii. Din acest motiv, avem un buget feminist, bazat pe necesitățile femeilor și finanțăm și participarea mamelor cu copii pentru a nu le exclude din activitățile noastre. Și în a treia ediție de FemCamp am avut și copii, care s-au odihnit, au avut parte de jocuri interactive și socializare.
____________________________

Cea de-a treia ediție a fost posibilă datorită susținerii financiare a donatorilor și patrenerilor noștri de la OAK și VOICE.