Raport anual/ 2023

Raport anual/ 2023

Raportul de activitate pentru 2023 reflectă tot ce am reușit să facem în 2023, dar și schimbările, pe care ni le dorim în următoarea perioadă. Aici am inclus provocările și dificultățile care ne-au obosit, dar și puterea, solidaritatea, grija și pasiunea care ne-a mișcat înainte și care a atras donatori, parteneri, companii și întreaga comunitate.Angajăm asistent(ă) de programe

Suntem în căutarea unui/unei coleg/e care împărtășește valorile Coaliției, care să contribuie alături de noi la dezvoltarea unei comunități unde drepturile fiecăruia sunt respectate și unde nu există violență împotriva femeilor. Dacă crezi în această misiune, vino în echipa noastră!

RAPORTUL ALTERNATIV MOLDOVA a 3-a Evaluarea Periodică Universală

RAPORTUL ALTERNATIV MOLDOVA a 3-a Evaluarea Periodică Universală

Prezentat de: Organizațiile membre ale Coaliției: Centrul de Drept al Femeilor, Centrul Internațional “La Strada”, Promo-LEX, Memoria, Juriștii pentru Drepturile Omului, organizație non-guvernamentală cu statut special consultativ.


TERMENI DE REFERINȚĂ: Concurs de granturi participative organizat de Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie”

TERMENI DE REFERINȚĂ: Concurs de granturi participative organizat de Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie”

Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie” (Coaliția Națională) anunţă concurs de granturi participative pentru organizațiile non-guvernamentale (pentru femei), activistele și activiștii civice, grupurile de inițiative feministe, grupuri de suport, reprezentanți ai mass-media, etc.Rezultatele proiectului Consolidarea capacităților Coaliției Naționale „Viață fără violență” (INFOGRAFIC)

Rezultatele proiectului Consolidarea capacităților Coaliției Naționale „Viață fără violență” (INFOGRAFIC)

Sprijinul oferit celor zece organizații a fost acordat din resursele financiare ale Fundației OAK, prin intermediul Fundației Est-Europene. Printre organizațiile și instituțiile publice beneficiare se regăsesc: A.O. „Stimul” (Ocnița), A.O. „Artemida” (Drochia), A.O. „Onoarea și Drepturile Femeilor Contemporane” (Bălți), I.P. „Centrul Sotis” (Bălți), Instituția publică pentru Asistență și Protecție (Chișinău), Centrul pentru Reabilitarea Victimelor torturii „Memoria” (Chișinău), A.O. „Institutul pentru Inițiative Sociale și Familie”, Centrul Psiho-social din Vulcănești, Centrul Maternal „Pro Familia” (Căușeni) și Centrul Pro-femina (Hîncești).