07mar2018

Coaliția Națională vă invită să vă alăturați Marșului Solidarității între femei

Coaliția Națională se va alătura Marșului dedicat Zilei Internaționale a Femeilore care este este organizat la Chișinău, pe data de 8 martie 2017, cu începutul orei 12:00. Traseul marșului: ne vom porni din scuarul magazinului UNIC, vom merge pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt până la Teatrul de Operă și Balet.
Despre eveniment: solidaritatea între femei nu este un mit, ea există și ea poate deveni un simbol al unității femeilor. Solidaritatea între femei înseamnă să fii alături de cele care duc, zi de zi, o luptă pentru o viață mai bună, pentru egalitatea de șanse, pentru condiții umane de naștere, pentru dreptul la opinie, pentru posibilitatea de a-și crește copiii într-un stat în care respectul diversității și libertatea exprimării nu există doar pe hârtie, pentru dreptul la viață privată și identitate sexuală, pentru dreptul la o alegere personală conștientă și asumată, dincolo de constrângerea familiei sau a societății. Solidaritatea între femei nu are statut social, civil, culoare, religie, partid. Ea ne poate uni pe toate în același marș. Marșul pentru solidaritatea între femei.
Marșul dedicat Zilei Internaționale a Femeilor este organizat de către organizația non-guvernamentală GenderDoc-M începând cu anul 2011, şi realuat, după o pauză, în 2015. Detalii eveniment aici.  

Adaugă comentariu

alta varianta