01dec2017

Experții WAVE Networking au împărtășit cu membrii CN tehnici de evaluarea riscului în vederea protejării femeilor victime ale violenței

În perioada 30 noiebrie-1 decembrie membrii Coaliției Naționale au participat la Atelierul de Instruirie ținut de experta WAVE, Cornelia Proca, dedicat întăririi capacității pentru evaluarea riscului și managementul siguranței în vederea protejării femeilor victime ale violenței și copiilor lor. Astfel, timp de două zile participanții au fost introduși în schimbul de practici ale Rețelei europene a organizațiilor pentru femei împotriva violenței „Women against Violence Europe” (WAVE).
Totodată, pe agendă au figurat următoarele subiecte:
 • Femicidul ca problemă global;
 • Convenția de la Istanbul - prevederi privind diligența cuvenită, evaluarea și managementul riscului, importanța serviciilor specializate de sprijin pentru femei în parteneriatul multi-instituțional;
 • Răspunsul multi-sectorial la violența de gen – bune practici din reţeaua WAVE;
 • Construirea unor percepții comune asupra violenţei domestice și a unor parteneriate multi-sectoriale eficace;
 • Prezentarea manualului PROTECT II;
 • Instrumente de lucru pentru evaluarea riscului si managementul sigurantei. Prezentare și activități practice de formare;
 • Aspecte de bune practici privind conferințele de caz multi-instituționale. Prezentare, studii de caz și activități practice de formare.
Atelierul a fost încheiat cu ceremonia de decernarea certificatelor de participare. Mai multe poze puteți găsi la rubrica Galerie Foto.
 1. Cu bucurie și admirație, colega noastră de la AboutMoldova.md ne-a împărtășit o veste deosebită despre implicarea Experților WAVE Networking în promovarea tehnicilor de evaluare a riscului pentru protejarea femeilor victime ale violenței. Făcând parte din Coalitia Nationala "Viata fara violenta", colega noastră a participat la un important Atelier de Instruire desfășurat în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

  Expertă WAVE, Cornelia Proca, a coordonat această inițiativă, dedicată consolidării capacității de evaluare a riscului și gestionare a siguranței, în scopul protejării femeilor victime ale violenței și a copiilor lor. Timp de două zile, participanții au beneficiat de schimbul de practici din cadrul Rețelei europene a organizațiilor pentru femei împotriva violenței „Women against Violence Europe” (WAVE).

  Ne încântă faptul că avem în țara noastră organizații precum Coalitia Nationala "Viata fara violenta" și că avem colegi dedicați care se implică activ în combaterea violenței în familii. Agenda atelierului a inclus subiecte importante precum femicidul ca problemă globală, prevederile Convenției de la Istanbul privind diligența cuvenită, evaluarea și managementul riscului, importanța serviciilor specializate de sprijin pentru femei în parteneriatul multi-instituțional și multe altele. Asemenea inițiative ne motivează să sprijinim cauza și să contribuim la construirea unui mediu sigur și echitabil pentru femei și copii.

  Reply
 2. cocks (ads.manyfile.com)

  Reply
 3. archive Porn

  Reply

Adaugă comentariu

alta varianta