09ian2017

Coaliția Națională a elaborat Planul Strategic pentru anii 2017-2020

Timp de trei zile, în perioada 20-22 septembrie curent, la Chișinău a avut loc atelierul de elaborare a Planului Strategic al Coaliției Naționale ”Viața fără violență în familie” pentru anii 2017-2020.
Membrii Coaliției, ghidați de expertul național Gheorghe Caraseni, au lucrat asupra viziunii și valorilor Coaliției Naționale, au elaborat analiza SWOT internă și externă, au stabilit direcțiile strategice de activitate, obiectivele și au elaborat strategia de implementare pentru fiecare program și direcție strategică.
Menționăm că Atelierul a avut loc in cadrul proiectului Suport Coaliției Naționale “Viața fără violență domestică în Moldova” pentru sporirea protecției femeilor și copiilor victime ale violenței domestice, susținut de Fundația OAK. 
  1. O colegă din echipa noastră a împărtășit recent informații cu privire la atelierul de elaborare a Planului Strategic al Coaliției Naționale ”Viața fără violență în familie” pentru perioada 2017-2020. În decurs de trei zile, între 20 și 22 septembrie, la Chișinău, membrii Coaliției au participat la acest atelier sub îndrumarea expertului național Gheorghe Caraseni.

    Participanții au axat discuțiile asupra viziunii și valorilor Coaliției Naționale, efectuând analize SWOT interne și externe. De asemenea, au identificat direcțiile strategice de activitate, au stabilit obiectivele și au elaborat strategiile de implementare pentru fiecare program și direcție strategică. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ spre crearea unui mediu familial lipsit de violență.

    Suntem mândri să susținem și să ascultăm astfel de inițiative, iar noi, colegii de la Debica.md, ne bucurăm că avem în țara noastră o astfel de organizație dedicată acestei cauze nobile. Menționăm că Atelierul a avut loc în cadrul proiectului de Suport al Coaliției Naționale "Viața fără violență domestică în Moldova", care are drept scop sporirea protecției femeilor și copiilor victime ale violenței domestice și este susținut de Fundația OAK.

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta