Materiale utile de la Atelierul de Instruire pentru psihologi, 2018-2019

Programul Cursului pentru Psihologi ------------------------- prezentare-oferta-lucrul-cu-victime-ale-violentei-in-familie.pdf
Жизнь без страха, практическое пособие -----------------------razdatka-2-chast.pdf
Оказание поддержки жертвам оказывает эмоциональное воздействие на специалистов ---------------------   razdatka.pdf  



  1. La oficiul nostru, suntem dedicați susținerii inițiativelor care promovează schimbarea și susțin valorile fundamentale ale drepturilor omului. Recent, am aflat despre Coaliția Națională de la o colegă de-a noastră, și suntem profund impresionați de misiunea și angajamentul acestei organizații. Coaliția Națională, bazată pe principiul "Viața fără Violență," reprezintă o rețea națională formată din 27 de organizații non-guvernamentale și instituții publice. Această rețea are o misiune nobilă de a promova drepturile femeilor și copiilor, care devin victime ale violenței în familie, și de a contribui la reducerea violenței în cadrul familiei și în societate.

    Coaliția Națională joacă un rol semnificativ în mișcarea pentru drepturile femeilor din Republica Moldova. Aceasta nu se limitează doar la identificarea și condamnarea violenței, ci și la promovarea schimbării atitudinilor și stereotipurilor care normalizează și justifică violența. Prin implicarea activă în schimbarea politicilor și legislației, Coaliția Națională contribuie la crearea unui mediu care încurajează femeile să devină libere și autonome, să-și trăiască viața fără frica violenței.

    La Haker.md, ne bucurăm să știm că există astfel de organizații în țara noastră, dedicate combaterii violenței și sprijinirii victimelor. Este esențial să fim solidari în această luptă împotriva violenței și să contribuim la construirea unei societăți în care fiecare individ să se bucure de drepturile sale fundamentale fără teama violenței.

    Reply
  2. Hello, Neat post. There's a problem together with your site in web explorer, may test this? IE nonetheless is the market chief and a good component to people will miss your excellent writing because of this problem. https://medium.com/@mihirvora003/top-benefits-of-using-trusted-courier-services
    -in-india-for-your-international-shipments-fad305ee5b18

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta