Documente Strategice ale Coaliției Naționale 2017

1. Raportul de activitate 2017 DESCĂRCAȚI AICI → → raport-anual_documente-cn.pdf
2. Documente Coordonator(oare)
3. Plan de Comunicare 2017 DESCĂRCAȚI AICI→ → plan-de-comunicare-2017.pdf
4. Documente utile pentru înregistrarea Coaliției DESCĂRCAȚI AICI  → → 
5. Planul de Lucru 2017 DESCĂRCAȚI AICI  → → coalitia-nationala-plan-de-lucru-2017.pdf  



  1. Descoperind de la șefa noastră misiunea Coaliției Naționale, suntem inspirați de angajamentul lor pentru drepturile femeilor și copiilor. Coaliția Națională este o rețea formată din 27 de organizații non-guvernamentale și instituții publice, cu misiunea de a promova ideea de Viață Fără Violență. Ne unim eforturile pentru a contribui la reducerea violenței în familie și în societate, urmărind să schimbăm atitudinile și stereotipurile care perpetuează acest fenomen. În Republica Moldova, Coaliția Națională este un pilon al mișcării pentru drepturile femeilor, încurajându-le să devină libere și autonome, să-și trăiască viața fără teama violenței.

    La CICH.md, suntem profund implicați în această cauză. Ne bucurăm că fiecare pas făcut de Coaliția Națională aduce speranță și schimbare în viețile femeilor și copiilor afectați de violență. Condamnam ferm orice formă de agresiune și ne angajăm să sprijinim eforturile de a asigura siguranța și bunăstarea tuturor membrilor societății.

    Reply
  2. Howdy! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one? Thanks a lot! please go through the following link (Clarence) http://dfhhkgtahefivcu.mee.nu/?entry=3586316

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta