09ian2017

Un nou atelier vine să fortifice capacitățile CNVFVF

Astăzi, 16 aprilie 2016, Membrii Coaliției Naționale ”Viața fără violență în familie” au participat la un atelier în cadrul căruia au fost evaluate strucutra existentă a Coaliței, punctele forte și slabe, provocările existente și responsabilitățile fiecărui membru în parte. De asemenea, au fost trasate principalele obiective strategice ale Coaliției pentru urmăroii 3 ani și asumată responsabiliatea de a elabora Planul Stratgic cu participarea tuturor membrilor.
Atelierul a fost condus de KarenTronsgard-Scott, Directorul Executiv al Rețelei de organizații împotriva violenței în familie și violenței sexuale din Vermont,cu o expeiență în domeniu de peste 20 ani.
La atelier au participat și Florence Tercier Holst-Roness, Directoarea Programul pentru Femei, Fundația OAK și Mia Vukojevic, Coordonatoarea Programului pentru Femei, Fundația OAK, care au împărtășit bunele practici de lcuru ale Coalițiilor din regiunea Europei.
De asemenea, în cadrul atelierului, vice-ambasadoarea Ambasadei SUA la Chișinău, Julie Stufft, a invitat membrii Coaliției Naționale la un dejun și și-a exprimat angajamentul de a susține în continuare Coaliția Națională ”Viața fără violență în familie!”

 

Adaugă comentariu

alta varianta