05iul2022

Cursul de leadership conștient și performant și Adunarea Generală

În perioada 30 mai - 3 iunie 2022, a avut loc Cursul de leadership conștient și performant în cadrul întîlnirii Adunării Generale a Coaliției Naționale "Viața fără Violență". 

Dezvoltarea personală nu este o destinație, este un proces unde fiecare se regăsește într-un mod autentic!
Membrii Coaliției au discutat despre provocările cu care s-au confruntat în gestionarea crizei refugiaților, despre ce ne-a unit și ținut împreună, cum ne-am susținut și ce lecții luăm pe viitor. Am discutat despre punctele forte ale fiecărei organizații, despre modele de lider care dezvoltă organizația, cum ne vedem noi ca lideri și diferențele și asemănări între lider și manager și alte aspecte utile și interesate. 
La fel, o zi din cadrul cursului a fost dedicată comunicării: "Comunicarea și managementul în timp de criză". Chiar dacă părea a fi ușor, cel mai dificila fost simularea unui prezentări publice pe diferite tematici. Partea cea ma interesantă a fost analiza acestor materiale prin prisma, conținutului, ținutei, limbajului non-verbal, mai alec când este vorba de subiecte sesnsibile.

 
Primele trei zile au fost despre învățare, conectare, interațiune și multe discuții, în ultimele două zile s-au desfășurat ședințele Adunării Generale unde s-a discutat și votat decizii importante privind acțiunile ulterioare ale Coaliției. 
Cum facem ca să ne cunoaștem mai bine; care sunt prioritățile în calitate de rețea, cum organizăm un spațiu feminist pentru grija de sine, colectivă și individuală, cum ne susținem și suntem împreună și multe alte teme importante pentru noi.
Vă propuneți să citiți cîteva opinii ale participanților la acest curs și la Adunarea Generală. 

 

 

 

 

 

Alături de noi, în tot acest timp, i-am avut în calitate de traineri pe psihologul și formatorul, bunul nostru prieten, Sile Moldovanu și experta în management, planificare strategică și dezvoltarea organizațională, Ilona Mihăieș. Le mulțumim mult pentru profesionalissm și dedicație și puterea de a "ne țină în priză" pe tot parcursul săptămînii.