08mar2019

Vino la Marșul Solidarității de 8 Martie!

Ce este 8 martie pentru fiecare din noi? Istorie, luptă, drepturi egale, putere, solidaritate, oportunități, echitate, flori, cadouri, ziua mamelor, cuvinte de dragoste și apreciere a gingășiei „sexului slab”? Ce înseamnă 8 martie pentru tine? Vino pe 8 martie la Marșul Solidărității și spune ce înseamnă 8 martie pentru tine.

Ce trebuie să știți despre Marșul din acest an?
* Atmosfera Marșului Solidarității va fi asigurată de ritmurile de samba de la OccupyGuguță.
* Ca și în anii precedenți, vă îndemnăm să veniți cu pancarte. Un atelier de creare/scriere a pancartelor va fi organizat în ajunul Marșului, împreună cu OccupyGuguță - https://www.facebook.com/events/411915866239645/
* Marșul este non-violent - la acest marș nu se admite nicio formă de agresivitate și violență.
* Marșul este incluziv și non-discriminatoriu - la acest marș pot să participe toți doritorii și toate doritoarele, indiferent de vârstă, identitatea de gen, orientare sexuală, etnie, condiție fizică sau psihică.

Marșul este organizat de 8 martie de un grup de oameni care vor să facă diferență, inclusiv Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie”. Marșul dedicat Zilei Internaționale a Femeilor este organizat la Chișinău, începând cu anul 2011, şi reluat, după o pauză, în 2015.
Traseul marșului: ne vom porni din scuarul magazinului UNIC, vom merge pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt până la Teatrul de Operă și Balet.

Adaugă comentariu

alta varianta