10iul2023

Termen extins: Cerere de ofertă de la companii care prestează lucrări de reparație

AO CNVFV este beneficiara proiectului ,,Promovarea răspunsurilor sensibile la dimensiunea de gen în contextul crizei refugiaților la nivel regional și național”, care are scopul de a susține organizațiile neguvernamentale în consolidarea răspunsului multisectorial al acestora și furnizarea de servicii adresate victimelor violenței în bază de gen (VBG) și a violenței împotriva femeilor (VÎF), finanțat de către Guvernul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Entității Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women). 

În cadrul proiectului AO CNVFV va crea Centrul de Resurse pentru Femei. În acest context, AO CNVFV lansează invitația de participare la tenderul cu privire la contractarea unei companii care să efectueze lucrări de renovare în spațiul dedicat Centrului de Resurse.


Denumirea organizației contractante: Asociația Obștească Coaliția Națională Viața fără Violență (AO CNVFV)

Datele de contact ale organizației contractante: tel: (+373) 69 3 558, e-mail: office@asdvmd.net

Persoana de contact: Iulia Macarenco, coordonatoare de proiect, tel: +373 79029129, e-mail: tender@sdvmd.net

Obiectul achiziției: lucrări de reparație pentru centru de resurse conform ofertei.

Numărul concursului: CNVFV2302 din 10 iulie 2023


PERIOADA DE CONTRACTARE: luna august 2023.

DESCRIEREA SERVICIILOR: Serviciile de reparații curente vor fi executate în conformitatea cu Caietul de sarcini, respectând tipul și cantitatea lucrărilor solicitate, după cum urmează:


Accesează caietul de sarcini: https://forms.office.com/e/yVz18AyX03


CAIET DE SARCINI

TERMENUL-LIMITĂ DE PREZENTARE A OFERTELOR: 01 august, ora 22:00

DATA/ORA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI: 02 august 2023, ora 10:00

Criteriile de evaluare a ofertelor:

· valoarea ofertei și costul pentru fiecare poziție;

· corespunderea specificațiilor cu cele solicitate;

· disponibilitatea stocului, termenii de livrare a bunurilor și termenul garanției acordat;

· calitatea și performanța bunurilor și producătorul.

TERMENUL ȘI CONDIȚIILE DE ACHIZIȚIONARE: serviciile urmează a fi procurate în perioada august 2023 conform necesităților organizației contractante.

VALUTA ȘI MODUL DE ACHITARE: Lei moldovenești, transfer bancar.

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CONCURS:

  • Furnizorii/agenții economici pot prezenta oferta comercială, unde va fi inclus prețul serviciului solicitat conform specificațiilor solicitate. În baza ofertelor prezentate de furnizori, și ca urmare a analizei conform criteriilor de evaluare expuse mai sus, vor fi selectate cele mai convenabile și compatibile oferte.
  • Prețul se prezintă fără TVA și include realizarea lucrărilor la sediul AO Centrul de Resurse al Coalitiei Nationala, situat pe adresa s. Ciorescu, str. Alexandru cel Bun 1.

MODALITĂȚILE DE PREZENTARE A OFERTELOR: ofertele comerciale se completează în format online pe link.


  1. Descoperind implicarea AO CNVFV în proiectul ,,Promovarea răspunsurilor sensibile la dimensiunea de gen în contextul crizei refugiaților”, am aflat despre angajamentul lor în sprijinirea victimelor violenței în bază de gen și a violenței împotriva femeilor. Acest proiect, finanțat de Guvernul Statelor Unite ale Americii prin UN Women, își propune să consolideze răspunsul multisectorial și să ofere servicii esențiale. AO CNVFV va dezvolta un Centru de Resurse pentru Femei, unde va fi oferit sprijinul necesar. Astfel, lansează un tender pentru lucrările de renovare a acestui spațiu, oferind oportunitatea companiilor interesate să contribuie la acest scop nobil. Ne onorează să vedem astfel de inițiative în țara noastră, iar noi, colegii de la Htour.md, susținem cu entuziasm aceste eforturi pentru crearea unui mediu mai sigur și mai echitabil pentru femei în Moldova.

    Reply
  2. Howdy! I just want to give you a big thumbs up for the excellent information you've got right here on this post. I'll be returning to your blog for more soon. click here for details http://sipkxkjnoolzgw.wixblog.com/

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta