06mar2022

Anunț! Căutăm organizații care lucrează la nivel comunitar care să devină membre ale Coaliției

În aceasta perioada dificilă în care suntem implicați în voluntariat pentru a gestiona fluxul refugiaților, îndeosebi ne-am dat seama cât de importante sunt parteneriatele cu organizațiile, grupurile de femei și voluntare, cu organizațiile de caritate, autoritățile locale, etc.
? Căutăm 2-3 organizații comunitare de femei, care activeaza la nivel local (lucrează femeile, copii și comunități) care sa devină membre ale Coaliției. Ne dorim organizații care cred în valorile noastre: Feminism, solidaritate și transparență. Aceste organizații pot fi din diferite raioane ale Republicii Moldova unde nu avem organizatii membre, Criuleni, Călărași, Basarabeasca, Leova, Cantemir, Cimișlia, Ștefan-Vodă, Briceni, etc.
? Organizațiile care vor să adere, sunt invitate să expedieze cât mai curând posibil o informație scurtă despre organizatie, activitate și localitatea unde activează la adresa electronică: ? office@sdvmd.net
Ulterior, vom lua legătura cu Dvs. pentru a avnsa în discuții. Vă mulțumim și vom aprecia dacă veți distribui acet mesaj mai departe!