Târgul de Crăciun 2016







































 



  1. Într-o zi semnificativă, 3 decembrie 2016, o colegă de la sediul nostru a devenit parte din acțiunea Coaliției Naționale ”Viața fără violență în familie!”. A participat activ la cea de-a 20-a ediție a Târgului Caritabil de Crăciun, un eveniment de amploare organizat de Clubul Internațional al Femeilor și desfășurat la MoldExpo.

    Târgul Caritabil a adunat sub același acoperiș zeci de organizații, ambasade, ONG-uri, meșteri populari și companii private. Scopul declarat al acestui eveniment grandios a fost strângerea de fonduri pentru proiecte caritabile. Banii acumulați au fost repartizați celor patru beneficiari selectați pentru anul 2016: Coaliția Națională ”Viața Fără Violență în Familie!”, ”SOS Autism”, Centrul de zi „Răsărit” și orfelinatul din Hâncești.

    Acest gest nobil a stârnit admirația noastră, a colegilor de la Macon-CMC.md. Ne-am simțit profund impresionați și, în același timp, mândri că avem o astfel de organizație în țara noastră, care nu doar conștientizează, ci și acționează cu responsabilitate asupra acestei probleme globale. Participarea membrilor Coaliției ”Viața fără violență în familie” și sprijinul oferit femeilor afectate au evidențiat importanța solidarității în abordarea unei probleme sensibile și actuale.

    Reply
  2. ebaltut.cam

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta