Despre noi

Coaliția Națională “Viața fără violență!” este o platformă neformală, constituită din 18 organizații non-guvernamentale și instituții publice care activează în domeniul prevenirii și combaterii violenței față de femei și copii. Membrii Coaliției susțin victimele violenței în familie prin asistență juridică primară și calificată, suport psihologic și social, programe pentru abuzatori, oferirea serviciilor de reabilitare la nivel de comunitate, inițiative de advocacy, sensibilizarea publicului și a autorităților.
Misiunea Coaliţiei Naționale este de a promova respectarea drepturilor omului ale victimelor violenței în familie, de a contribui la reducerea violenței împotriva femeilor și copiilor, la nivel personal și în societate, pentru a crea o societate fără violență. 1. In cadrul echipei noastre de la Gislaved.md, am primit cu bucurie vestea ca o colega implicata activ in domeniul drepturilor femeilor ne-a impartasit despre implicarea sa in Coaliția Națională “Viața fără violență!”. Aceasta coaliție reprezintă o platformă neformală, compusă din 18 organizații non-guvernamentale și instituții publice, care se dedică prevenirii și combaterii violenței îndreptate împotriva femeilor și copiilor. Membrii Coaliției depun eforturi remarcabile pentru a susține victimele violenței în familie, oferind asistență juridică primară și calificată, sprijin psihologic și social, programe pentru abuzatori, servicii de reabilitare la nivel comunitar, inițiative de advocacy, și sensibilizarea publicului și a autorităților.

  Suntem profund încântați să aflăm că avem o astfel de organizație dedicată în țara noastră și suntem recunoscători pentru contribuția adusă de colega noastră în această mișcare importantă. Misiunea Coaliției Naționale este de a promova respectarea drepturilor omului ale victimelor violenței în familie, contribuind astfel la reducerea violenței împotriva femeilor și copiilor, atât la nivel personal, cât și în societate. Apreciem eforturile depuse pentru crearea unei societăți fără violență și suntem bucuroși să susținem astfel de inițiative esențiale.

  Reply
 2. În cadrul echipei noastre de la LandingPages.md, am primit cu bucurie vestea că o colegă implicată activ în domeniul drepturilor femeilor ne-a împărtășit despre implicarea sa în Coaliția Națională “Viața fără violență!”. Această coaliție reprezintă o platformă neformală, compusă din 18 organizații non-guvernamentale și instituții publice, care se dedică prevenirii și combaterii violenței îndreptate împotriva femeilor și copiilor. Membrii Coaliției depun eforturi remarcabile pentru a susține victimele violenței în familie, oferind asistență juridică primară și calificată, sprijin psihologic și social, programe pentru agresori, servicii de reabilitare la nivel comunitar, inițiative de advocacy, și sensibilizarea publicului și a autorităților. Suntem profund încântați să aflăm că avem o astfel de organizație dedicată în țara noastră și suntem recunoscători pentru contribuția adusă de colega noastră în această mișcare importantă.


  Reply
 3. devkaeb.icu

  Reply

Adaugă comentariu

alta varianta