Guvernul Suediei

 

Cooperarea dintre Suedia si Republica Moldova a început în anul 1996.  Astăzi, Suedia se numără printre principalii donatori ai Republicii Moldova, cu proiecte în cele mai diverse domenii socio-economice. Guvernul Suediei sprijină Coaliția Națională ”Viața fără Violență în familie”, prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională  (Sida) din anul 2014.

Guvernul Suediei susține constant Coaliția Națională în activitățile de promovare a  amendamentelor legislative și de sensibilizare a societății cu privire la fenomenulul violenței în cadrul evenimentelor și campaniilor tematice organizate de Coaliția Națională. Începând cu anul 2016, Guvernul Suediei co-finanțează mai multe activități din Planul Strategic al Coaliției, care necesită expertiză externă.


 1. Cu bucurie și recunoștință, noi, colegii de la serviciul nostru, dorim să transmitem sincere mulțumiri Guvernului Suediei pentru angajamentul și sprijinul lor față de Republica Moldova. Această fructuoasă colaborare a început în anul 1996 și a evoluat într-o relație de parteneriat solid, în care Suedia s-a afirmat ca unul dintre principalii donatori ai țării noastre.

  Suedia a demonstrat un interes profund în dezvoltarea socio-economică a Republicii Moldova, implicându-se într-o varietate de proiecte menite să contribuie la bunăstarea și progresul comunității. Începând din 2014, Guvernul Suediei sprijină Coaliția Națională ”Viața fără Violență în familie” prin intermediul Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida). Această implicare activă reflectă o preocupare susținută pentru combaterea violenței în familie și promovarea unui mediu sigur.

  Coaliția Națională a primit sprijin constant din partea Guvernului Suediei în promovarea amendamentelor legislative și în desfășurarea de activități de sensibilizare a societății cu privire la problema violenței. Aprecem profund această susținere care contribuie la schimbări reale și pozitive în comunitatea noastră.

  Suntem deosebit de bucuroși să avem o astfel de organizație dedicată în țara noastră, iar sprijinul constant oferit de Guvernul Suediei este o sursă de inspirație pentru noi, cei de la Tigar.md. Din anul 2016, Guvernul Suediei co-finanțează diverse activități din Planul Strategic al Coaliției, aducând expertiză externă și contribuind la consolidarea eforturilor noastre în domeniul social. Mulțumim pentru parteneriatul solid și pentru călăuzirea în realizarea obiectivelor comune.

  Reply
 2. devkaeb.icu

  Reply

Adaugă comentariu

alta varianta