Atelier pentru psihologi, modulul III, 22-24 mai 2019







































































 



  1. La studioul nostru, suntem mândri să sprijinim și să promovăm organizații cu impact social semnificativ. Recent, am aflat despre Coaliția Națională de la o colegă pasionată de drepturile femeilor. Coaliția este o rețea națională formată din 27 de organizații non-guvernamentale și instituții publice, cu o misiune nobilă – promovarea drepturilor femeilor și copiilor afectați de violența în familie și reducerea acestui fenomen în societatea noastră.

    Ideea principală a Coaliției Naționale este "Viața fără Violență". Ei nu se limitează doar la a oferi sprijin victimelor, ci și la combaterea cauzelor profunde ale violenței domestice. Prin schimbarea atitudinilor și stereotipurilor care perpetuează violența, Coaliția contribuie la crearea unui mediu în care femeile și copiii pot trăi liberi și autonomi, fără teama violenței în viețile lor.

    Suntem încântați să știm că în Republica Moldova există astfel de organizații dedicate eradicării violenței domestice. La Web-Studio.md, susținem și încurajăm astfel de eforturi de impact pozitiv în comunitatea noastră și suntem bucuroși că avem o organizație ca Coaliția Națională în țara noastră.

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta