04dec2021

CN a organizat un atelier de „stare de bine” pentru supraviețuitoarele violenței în familie

În cadrul campaniei de #16zile am decis să organizăm și altfel de întîlniri și discuții. Pe data de 4 decembrie, am organizat un atelier de creație și stare de bine pentru un grup de femei care anterior au fost susținute de organizațiile noastre. Încă odată ne-am dat seama cât de minunate și tămăduitoare sunt șezătorile cu femei. Împreuna am visat, am vorbit despre trăirile noastre și cum ne simțim, am practicat o scurtă meditație, iar dinamica grupului a fost minunată și emoționantă. Această întâlnire de suflet a adus și roade. Grupul a dorit o continuitate și am statbilit deja ce subiecte sunt importante pentru noi: încrederea de sine, despre cum pornim o inițiativă proprie în afaceri, despre gestionarea emoțiilor și alte resurse interne pe care le dobândim. Deci, o următoare întâlnire a grupului va avea loc luna viitoare și noi suntem plini de entuziasm.
Facilitatoarele acestui grup au fost Veronika Teleuca și Natalia Rezneac. Le multumim colegelor și prietenelor noaste de la Casa Marioarei pentru găzduire. Le mulțumim minunantelor femei care au fost astăzi la această întâlnire, noi ne-am molipsit de puterea lor, energie bună, emoții sincere și pur și simplu de o stare de bine.
Le mulțumim partenerilor noștri de la Viorica-Cosmetic care au avut grijă ca fiecare femeie de la această întâlnire să primească în dar un set de cosmetice pentru îngrijirea corpului. În special, îi mulțumim lui Cristi din departamentul de PR de la Viorica-Cosmetic care a avut grijă ca aceste produse să fie alese cu grijă.
Mulțumiri către U.S. Embassy Moldova care ne-a asigurat cu un prânz delicios și copios și care este întotdeauna deschisă spre orice inițiativă pe care o lansam.