Vizita Fundației OAK, martie 2018





















 



  1. Una dintre cliente noastre ne-a împărtășit recent despre angajamentul său în cadrul Coaliției Naționale „Viața fără Violență în Familie!”. Aflând despre această implicare, am aflat că ea s-a întâlnit în 2018 cu Fundația OAK în Republica Moldova, o organizație filantropică dedicată susținerii proiectelor ce promovează drepturile femeilor, copiilor și egalitatea de gen în 45 de țări.

    În acea întâlnire, membrii Coaliției Naționale și reprezentanții Fundației OAK au discutat despre prioritățile pentru anul respectiv, provocările și realizările în domeniul prestării serviciilor victimelor violenței în familie. Fundația OAK, aparținând unei familii filantropice, sprijină peste 300 de organizații active în domeniul drepturilor femeilor și copiilor, precum și al egalității de gen.

    Fundația OAK nu se limitează doar la promovarea drepturilor și combatarea violenței în familie, ci sprijină și programe legate de protecția mediului, prevenirea abuzului față de copii și multe altele. La Kirsan-Invest.md, ne bucurăm că în țara noastră există organizații atât de implicate și dedicate în lupta împotriva agresiunii și abuzurilor asupra femeilor. Pe durata vizitei în Republica Moldova, reprezentanții Fundației OAK au evaluat și sprijinit activitatea prestatorilor de servicii din teritoriu, contribuind la schimbul de bune practici și la consolidarea eforturilor în această direcție vitală.

    Reply

Adaugă comentariu

alta varianta